ΗΟΜΕ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΙΣΤΟΡΙΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠΡΟΪΟΝΤΑΚΑΡΙΕΡΑΕΡΓΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕταιρείαΗ Γενική Διεύθυνση του Ομίλου
ACO: από αριστερά Hans Peter Meyer, Peter Fröhlich, Hans-Julius Ahlmann
Είμαστε η εταιρεία με τις τρεις κόκκινες στήλες στο λογότυπο της. Το όνομά μας είναι διεθνώς συνώνυμο με τα συστήματα επιφανειακής αποστράγγισης.
Τα προϊόντα της ACO βρίσκονται σε αναρίθμητα σημεία σε όλο το κόσμο – σε έργα συγκοινωνιακά, αεροδρόμια και εμπορικά κέντρα.
Είμαστε επίσης μια εταιρεία με έξυπνες λύσεις για κατασκευαστικά έργα, έργα πολιτικών μηχανικών, τη συμβολή στην κατασκευή κτιρίων, τη φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία, τη διαμόρφωση υπαίθριων - εξωτερικών χώρων και αθλητικών εγκαταστάσεων.
Η καταγωγή μας είναι από την Βόρεια Ευρώπη (Γερμανία) αλλά έχουμε εξαπλωθεί με επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Αγαπάμε το νερό και τους ανοικτούς ορίζοντες.

Η ACO στον κόσμο – ένας παγκόσμιος παίκτης με γερά θεμέλια
Σήμερα η ACO διαθέτει ανεξάρτητες εταιρείες σε 40 χώρες σε 4 ηπείρους. Λειτουργούμε  ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής σε 12 χώρες, περιλαμβανομένης της Αυστραλίας και των ΗΠΑ. Παρά τις εθνικές διαφορές, το σήμα της ACO, η επιτυχημένη εικόνα, η ποιότητα και τα κύρια προσόντα της βρίσκονται στη καρδιά των δραστηριοτήτων Marketing της εταιρείας. Η σφραγίδα του Ομίλου ACO αποτελεί διεθνή κουλτούρα και ενισχύει τη δημιουργική ισορροπία μεταξύ της διατήρησης του οικογενειακών θεμελίων έως την κοσμοπολίτικη προσέγγιση της εταιρείας.

O Όμιλος ACO:

  • Η ACO ιδρύθηκε το 1946 από τον Josef-Severin Ahlmann
  • απασχολεί περισσότερα από 3.800 άτομα σε 40 χώρες (Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αυστραλία)
  • λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 12 χώρες
  • Ο κύκλος εργασιών το 2007 ήταν 602 εκατομμύρια ευρώ

 
created by: Vip Solutions
ΣΟΛΩΝΟΣ 94, 106 80, ΑΘΗΝΑ TΗΛ.: 0030 210 6042557 FAX: 0030 210 6042581 E-MAIL: info@aco.com.gr