ΗΟΜΕ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΙΣΤΟΡΙΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠΡΟΪΟΝΤΑΚΑΡΙΕΡΑΕΡΓΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καριέρα με Σκέψη και Συναίσθημα


Οι Ανθρωποι της ACO


Η οικογένεια της ACO δημιουργεί βέλτιστες επαγγελματικές ευκαιρίες για δημιουργικά μυαλά, άτομα σκεπτόμενα και εργατικά, που υποστηρίζουν την θεωρία, την πολύπλευρη εργασία και την εξειδίκευση, άτομα εξειδικευμένα αλλά και νέους επαγγελματίες.


Ως δυναμική εταιρεία που στοχεύει στην ανάπτυξη, έχουμε ανάγκη από ανθρώπους με προσόντα μεγάλου εύρους και βοηθάμε τους εργαζόμενούς μας να εξειδικευτούν εφόσον διακατέχονται από ενθουσιασμό και δεσμεύονται προσωπικά. Είναι αυτή η προσέγγιση συντηρητική ή μήπως ιδιαίτερα εκσυγχρονιστική; Δεν ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι μας βοηθά να επιτύχουμε ως εταιρεία, και να θεωρούμαστε εργοδότες πρώτης επιλογής για έναν μεγάλο αριθμό συναδέλφων καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος επαγγελματικών δραστηριοτήτων.
Η παραγωγικότητα μας βασίζεται στην ομαδική εργασία που συγκεντρώνει τα ιδιαίτερα ταλέντα καθενός από εμάς – κάτι για το οποίο είμαστε υπερήφανοι και που δημιουργεί την απαραίτητη ελευθερία που απαιτείται για την πρόοδο.

Θέσεις Εργασίας

O γερμανικός όμιλος ACO, με εξειδίκευση στα ολοκληρωμένα συστήματα αποστράγγισης, με προσωπικό άνω των 3800 ατόμων, κύκλο εργασιών άνω των 600 εκατ. €, 31 παραγωγικές μονάδες και αντιπροσώπευση σε πάνω από 40 χώρες, ζητά για τα γραφεία της:
 
created by: Vip Solutions
ΣΟΛΩΝΟΣ 94, 106 80, ΑΘΗΝΑ TΗΛ.: 0030 210 6042557 FAX: 0030 210 6042581 E-MAIL: info@aco.com.gr