ΗΟΜΕ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΙΣΤΟΡΙΑΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠΡΟΪΟΝΤΑΚΑΡΙΕΡΑΕΡΓΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καινοτομία


Eγρήγορση - ποιότητα και πρωτοπορία


Η διεθνής ανταλλαγή ιδεών και η επαφή με τον Όμιλο μας παρέχει μεγάλη πηγή πρωτοποριακού δυναμικού χάρη στο οποίο μπορούμε να λανσάρουμε γρήγορα νέα προϊόντα ή αναβαθμίσεις στην αγορά. Η κινητήρια δύναμη της πρωτοπορίας αυτής προέρχεται από τη στενή παρακολούθηση της αγοράς, την αναγνώριση των τάσεων και τις λεπτομερείς συζητήσεις με τους αντιπροσώπους και τους χρήστες της ACO. Με τον τρόπο αυτό αναπτύσσουμε πρωτοποριακά προϊόντα που ικανοποιούν ήδη τις τρέχουσες απαιτήσεις – όπως η νέα ενεργειακή νομοθεσία, οι οδηγίες διαχείρισης λυμάτων, κανονισμοί κατασκευών ανοιχτής πρόσβασης, και φυσικά τις περιβαλλοντικές αλλαγές σε πολλά σημεία του πλανήτη.

Υπάρχει μόνο ένα σημείο στο οποίο η αφοσίωση μας δεν περιορίζεται από κανονισμούς και τάσεις: η ποιότητα. Με τα δικά μας πρότυπα ποιότητας δημιουργούμε αξιόπιστα έργα - σημεία  αναφοράς που ξεπερνούν κατά πολύ τα πρότυπα ISO και EN.

Είμαστε σε εγρήγορση, που σημαίνει ότι αλλάζουμε δυναμικά και προληπτικά στα πλαίσια της αγοράς, ενώ ταυτόχρονα παραμένουμε πιστοί στις αρχές που στηρίζουν την επιτυχία μας.

Ορισμένα παραδείγματα της πρωτοπορίας μας:


Q-Max – Πρωτοποριακό προϊόν από την ACO Technologies της Αγγλίας
Κατασκευή μεγάλου όγκου (σωλήνας διαμέτρου έως 60 cm) έκανε το MDPE (πολυαιθυλένιο μεσαίας πυκνότητας) με γρήγορο και εύκολο χειρισμό και μεγάλη ανθεκτικότητα, χάρη στην στήριξη με σκυρόδεμα.Που Στοχεύουμε


Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στη διευρυμένη Ευρώπη με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούμε την δυναμικότητα μας στις αγορές της Ασίας, της Αμερικής και της Άπω Ανατολής. Σε όποια περιοχή και αν δραστηριοποιούμαστε, θέλουμε να παραμένουμε οι κυρίαρχοι της αγοράς ή να γινόμαστε σύντομα κυρίαρχοι. Σημαντικό ρόλο για μας έχει η παροχή στους πελάτες μας έξυπνων μεθόδων επικοινωνίας και ολοκληρωμένων λύσεων. Δεν θα περιοριστούμε στις απαραίτητες επενδύσεις για την επίτευξη των στόχων μας. Οι βασικές μας λειτουργίες, "προστασία, σχεδιασμός και αποστράγγιση” έχουν μεγάλη δυναμική στους τομείς δραστηριότητας και τις αγορές ανά τον κόσμο – όπως μέσω της εναρμόνισης με τις Οδηγίες της ΕΕ, των νέων υποδομών στην Ανατολική Ευρώπη και την Κίνα, και των παγκόσμιων κλιματικών αλλαγών. Ως εταιρεία, σκοπεύουμε να επεκταθούμε ακόμα περισσότερο και να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας με διαφανείς και αποκεντρωμένες δομές. Πρόθεσή μας είναι να παραμείνουμε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους υπαλλήλους μας και να προετοιμάσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο να προηγείται ο άνθρωπος.Υψηλή Τεχνολογία και Κατασκευή


Τα Προϊόντα Μας


Κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας ανά τον κόσμο σε 31 σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μονάδες παραγωγής.

Η υψηλή ποιότητα και παραγωγικότητα της ACO βασίζεται στη παγκόσμια πείρα του Ομίλου. Η έρευνα σε βάθος, η ανάπτυξη και η κατασκευαστική ικανότητα  που επετεύχθη με τη πάροδο των χρόνων δημιουργούν μια σταθερή βάση για την επεξεργασία των πιο σημαντικών μας υλικών: πολυμερές σκυρόδεμα, ανοξείδωτος χάλυβας, πλαστικό, χυτοσίδηρος και οπλισμένο σκυρόδεμα.

Πολυμερικό μπετόν: Η ACO θεωρείται άνετα ο μεγαλύτερος παραγωγός πολυμερικού μπετόν ανά τον κόσμο. Τα πρώτα προϊόντα αποστράγγισης από πολυμερές μπετόν εμφανίστηκαν στην αγορά στα τέλη της δεκαετίας του 60  και έως σήμερα χρησιμοποιούνται ακόμα και δεν παρουσιάζουν σημεία φθοράς. 13 από τις μονάδες του Ομίλου ACO παράγουν προϊόντα από  πολυμερές μπετόν που εμφανίστηκαν από την ACO κατά τη διάρκεια της πορείας της προς την επιτυχία.

Χυτοσίδηρος: έχουμε μετατρέψει τις παραδοσιακές μονάδες στο Kaiserslautern και στο Aarbergen σε υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου ανταγωνιστικότητα στις διεθνείς αγορές. Μαζί, τα χυτήρια παράγουν περίπου 80.000 τόνους το χρόνο. Το Michelbacher Hütte στο Aarbergen είναι ένα από τα παλαιότερα χυτήρια στη Γερμανία, με ιστορία που ξεκινά από το 1652.

Aνοξείδωτος χάλυβας: περίπου 3000 τόνοι φύλλων ανοξείδωτου χάλυβα επεξεργάζονται το χρόνο σε όλες τις μονάδες του Ομίλου ACO ανά τον κόσμο: Υψηλά επίπεδα επένδυσης διασφαλίζουν ότι οι μονάδες παραγωγής μας χρησιμοποιούν πάντα υπερσύγχρονη τεχνολογία και παράγουν πρωτοποριακά και ανταγωνιστικά προϊόντα.

Σκυρόδεμα: εδώ και τριάντα χρόνια κατασκευάζουμε μονάδες συλλογής και φρεάτια άντλησης ενισχυμένου σκυροδέματος για υπόγεια χρήση. Μαζί με τις μονάδες συλλογής μετάλλου και πλαστικού, κατέχουμε κυρίαρχη θέση στην Ευρώπη.

Πλαστικό: πολλά από τα προϊόντα της ACO επωφελούνται από τις καινοτομίες και την εξέλιξη που παρέχεται από τις δραστηριότητες μας στην παραγωγή πλαστικού. Επεξεργαζόμαστε περισσότερους από 10.000 τόνους ανά έτος, περιλαμβανομένου του PVC, πολυανθρακικών παραγόντων και πολυπροπυλενίου.


 
created by: Vip Solutions
ΣΟΛΩΝΟΣ 94, 106 80, ΑΘΗΝΑ TΗΛ.: 0030 210 6042557 FAX: 0030 210 6042581 E-MAIL: info@aco.com.gr